2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Staj Başvuruları

06 Mayıs 2023 Cumartesi

Staj Çalışmaları Başvuruları Hakkında Duyuru
Bilindiği üzere herhangi bir Özel ya da Devlet Kurumunda staj yapmak isteyen öğrenciler kendi bulacakları bir işyerinde Bölümümüz Staj Komisyonu Başkanlığının onayını aldıktan sonra stajlarını gerçekleştirebileceklerdir. Bu nedenle,

1- Staj yapmak isteyen öğrencilerin, Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarafından daha önceden belirlenen, staj yapılacak kuruma göre farklılık gösteren ve öğrencinin doldurması gereken formları 26 Mayıs 2023 Cuma günü 17.00’a kadar Bölümümüz öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Musa DEMİR’e ulaştırması gerekmektedir.
a) Staj formlarına ulaşmak için tıklayınız.
b) Bir Özel Kurumda staj yapmak isteyen öğrenciler, ilgili bağlantıdan erişebilecekleri formlardan Form-3, Form-4 ve Form-6’nın birer nüshasını teslim etmelidir.
c) Bir Devlet Kurumunda staj yapmak isteyen öğrenciler, ilgili bağlantıdan erişebilecekleri formlardan Form-1 ve Form-6’nın birer nüshasını teslim etmelidir.
 
2- Bütün staj formları, belirtilmiş tarih ve saate kadar elden teslim edilebileceği gibi kargo yoluyla da gönderilebilir. Bunların dışında başka bir gönderi türü kabul edilmeyecektir. İlgili öğretim elemanı, kargodaki gecikmelerden sorumlu değildir. 
3- Formlarda eksik bilgi verilmemesine özen gösterilecektir. Formlarında eksik bilgi olduğu tespit edilen ve belirtilmiş son teslim tarih ve saatinden sonra yapılan staj başvuruları kabul edilmeyecektir.
 
4- Bölümümüz Staj Komisyonu Başkanlığının staj yapacak öğrencilerin staja başlamalarının uygun olduğuna dair karar almasından sonra staj yeri değiştirilemeyecektir. Ancak, işyerinden kaynaklı problemler nedeniyle staj yapması imkânsız hale gelen öğrencilerin durumlarını belgelendirmeleri halinde Bölümümüz Staj Komisyonu Başkanlığı öğrencinin durumunu değerlendirebilecektir.
 
5- Öğrenciler, Üniversitemiz Önlisans ve Lisans 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takviminde Bahar Yarıyılı için belirltilen “Bütünleme sınav notlarının interaktif ilanı için son gün” olan 9 Temmuz 2023 Pazar günü ve öncesinde staj çalışmalarına başlayamayacaklardır.
Kargo için gönderi adresi:
Giresun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ek Binası (Merkezi Laboratuvar Yanı) Gaziler Mah. Prof. Ahmet Taner Kışlalı Cad. 28200 Merkez/Giresun (Arş. Gör. Dr. Musa DEMİR)

Hızlı Erişim